Start Nytt? Källor Lästips Foton Tack! Länkar Gästbok Kontakt
                 
Nytt/uppdaterat
 
Tanken med "Uppdaterat"-sidan är att jag skriver vad jag fått in för nya uppgifter och foton i släktforskningen, så blir det lättare för er besökare att hänga med och se vad som hänt sen sist.
 

2009-08-10
Min dotter Stella Deila föddes i maj och ingår givetvis numera i släktarkivet också. Tyvärr har farmors härliga syster Margaretha Chef (Karlsson) avlidit i april.

2009-04-09
Pappas femmänning Magnus Eriksson hittade en nya anor i min släktforskning. I gengäld har jag hittat lite nytt ifrån hans. Det rör främst linjen Carolina Karlsdotter. Lustigt nog är Carolina syster till Carl, som Åke Karlsson nyss bidrog med ett foto på! Se gästboken för länk till Magnus släktforskning.

2009-04-07
Min farmors kusin Åke Karlsson har bidragit med ett gammalt foto på min farmors farfarsfar och mor - Carl Carlsson (d.ä.) och hans hustru Carolina Larsdotter! Jättekul! Jag tror faktiskt det kan vara det äldsta fotot i min släktforskning! Tack så mycket!!

2008-08-22
Nytt bildalbum från Dalarna upplagt under "Foton".

2008-08-15
Long time no see en gång till? Så kan det bli. Uppdateringar på Bjarne Kristensen, Niri Gjuv Tvervik (ny) och en bild för Hulda Fredrika Karlsson. Även Theo Eriksson är ny.

2007-02-26
Long time no see? Ny adress, www.ninadeila.se istället för .com. Vi har flyttat fysiskt också. Vi bor numera utanför Västerås i Romfartuna.

2005-08-07
Hemsidan är omarbetad med lite olika avdelningar, bl.a. en gästbok som ni gärna får lämna lite spår i. Jag har lagt upp foton från en Dalarnaresa som gjorde i början av juli i somras också.